ABC Dophilus Powder (för bebisar + yngre barn)

HÄLSOPÅSTÅENDEN ENLIGT EFSA*

Bidrar till

* EFSA´s hälsopåståenden är grundat på erkända vetenskapliga studier som underlag. Det finns hela tiden en pågående utveckling när det gäller förståelsen hur Pyrodoxal 5 fosfat (B6) fungerar i kroppen.

DOSERING: XX tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

Som ett kosttillskott för spädbarn och barn, en fjärdedel (1/4) till hälften (1/2) tesked dagligen, eller enligt anvisningar från ett läkarbesök. Solgar ABC Dophilus Powder kan blandas omedelbart med modersmjölksersättning, mjölk, juice eller vatten eller kan strös på livsmedel (för optimal stabilitet bör Solgar ABC Dophilus Powder inte blandas med mat eller dryck som är heta).

STORLEKAR: 50 g

ARTIKELNUMMER: 13010 (UPC-10)

EAN KOD: 50 g (033984000100)

KONSUMENTKONTAKT: sweden@solgarnordic.com

ANDRA INGREDIENSER: 

INGA SPÅR AV:

TAGGAR:  ABC Dophilus Powder (för bebisar + yngre barn),Barn,Enzymer,Probiotika

Om du är gravid, ammar, tar någon medicin eller har en medicinsk åkomma, kontakta din läkare innan du tar något kosttillskott. Förvara utom räckhåll för barn. Använd inte om korken saknas, flaskan/burken är trasig eller skadade på något sätt. Förvara i kylskåp efter öppnandet.