Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/solgar/public_html/wp-content/themes/enfold/config-templatebuilder/avia-shortcodes/hr.php on line 283

Eyebright vegicaps

Innehåller Blåbär och Ginkgo. Europeiskt blåbär (Bilberry) är ett av våra mest antioxidantrika livsmedel, med en riklig mängd av antocyaniner och flavonoider. Antioxidanter är ett samlingsnamn på ämnen som har förmåga att bekämpa de fria radikaler som skadar våra celler. Blåbär innehåller även polyfenoler, som både fungerar som antioxidanter och verkar antibakteriellt.

Inte minst har blåbär ett omfattande näringsinnehåll av vitaminer, mineraler och karotenoider. Här ingår vitamin C, E, B6 och mineralerna järn, magnesium och fosfor med fler. Blåbär innehåller även betakaroten, ett förstadium till vitamin A som lagras under huden och används när det behövs.

Bladen hos ginkgo innehåller flera aktiva substanser varav de mest kända är ginkgoloider och bilobaloider. I bladen finns även flera flavonoider

DOSERING: 2 tabletter dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

STORLEKAR: 100 tabletter

ARTIKELNUMMER: 19190 (UPC-3878)

EAN KOD: 100´s (033984038783)

KONSUMENTKONTAKT: sweden@solgarnordic.com

TAGGAR:  

Om du är gravid, ammar, tar någon medicin eller har en medicinsk åkomma, kontakta din läkare innan du tar något kosttillskott. Förvara utom räckhåll för barn. Använd inte om korken saknas, flaskan/burken är trasig eller skadade på något sätt. Förvara i kylskåp efter öppnandet.