Prenatal Nutrients (gravida och ammande) tablets

HÄLSOPÅSTÅENDEN ENLIGT EFSA*

Bidrar till

* EFSA´s hälsopåståenden är grundat på erkända vetenskapliga studier som underlag. Det finns hela tiden en pågående utveckling när det gäller förståelsen hur Pyrodoxal 5 fosfat (B6) fungerar i kroppen.

DOSERING: XX tablett dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

STORLEKAR: 60, 120 tabletter

ARTIKELNUMMER: 60’s 12290 (UPC-2271), 120’s 12291 (UPC-2272)

EAN KOD: 60’s (033984022713), 120’s (033984022720)

KONSUMENTKONTAKT: sweden@solgarnordic.com

ANDRA INGREDIENSER: Solgar® Prenatal Näringsämnen är en egen formel som ger 100% rekommenderat dagligt intag av de flesta av de viktiga vitaminer och mineraler för gravida och ammande kvinnor. Näringsbehov ändras väsentligt under denna tid, och enbart diet är inte alltid  tillräckligt för att uppfylla dessa  nivåer. Detta tillägg ger en väl avvägd kombination av näringsämnen såsom kalcium, järn, folsyra och potenta antioxidanter vitamin C och E och betakaroten för att bekämpa cell skadliga fria radikaler som kan bidra till oxidativ stress och i sin tur kan bidra till för tidigt åldrande av celler. http://www.solgar.com/pub/supplement/2271.pdf

INGA SPÅR AV:

TAGGAR:  Multivitamin,Prenatal Nutrients (gravida och ammande)

Om du är gravid, ammar, tar någon medicin eller har en medicinsk åkomma, kontakta din läkare innan du tar något kosttillskott. Förvara utom räckhåll för barn. Använd inte om korken saknas, flaskan/burken är trasig eller skadade på något sätt. Förvara i kylskåp efter öppnandet.