Bilberry Berry Extract vegicaps

Europeiskt blåbär (Bilberry) är ett av våra mest antioxidantrika livsmedel, med en riklig mängd av antocyaniner och flavonoider. Antioxidanter är ett samlingsnamn på ämnen som har förmåga att bekämpa de fria radikaler som skadar våra celler. Antocyaniner är en typ av antioxidanter som förekommer i röda och blå frukter och bär, och en bra riktlinje är att ju mer färg ett födoämne har, desto högre halt antioxidanter finns tillgängliga. Blåbär med sin kraftfullt blå färg har med andra ord ett mycket högt värde.

Blåbär innehåller även polyfenoler, som både fungerar som antioxidanter och verkar antibakteriellt.

Inte minst har blåbär ett omfattande näringsinnehåll av vitaminer, mineraler och karotenoider. Här ingår vitamin C, E, B6 och mineralerna järn, magnesium och fosfor med fler. Blåbär innehåller även betakaroten, ett förstadium till vitamin A som lagras under huden och används när det behövs.

DOSERING: 1-3 tablette dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

STORLEKAR: 60 kapslar

ARTIKELNUMMER: 20040 (UPC-4110)

EAN KOD: 60´s (033984041103)

KONSUMENTKONTAKT: sweden@solgarnordic.com

TAGGAR:  Standardiserade Örter (SFP)

Om du är gravid, ammar, tar någon medicin eller har en medicinsk åkomma, kontakta din läkare innan du tar något kosttillskott. Förvara utom räckhåll för barn. Använd inte om korken saknas, flaskan/burken är trasig eller skadade på något sätt. Förvara i kylskåp efter öppnandet.