Wild Alaskan Fullspectrum softgels

Wild Alaskan Full Spectrum är en noga utvald och tillverkad med omsorg.Fisken som heter Sockeye lax fångas i ishaven utanför Alaskas kust. Eftersom laxen lever vilt och äter naturlig föda innehåller denna fisk ett brett spektrum av omega-fettsyror som man inte hittar i den odlade fisken. Titta till exempel på halten omega-7, som indikerar på att detta är en fisk som har ätit sin föda ur det som havet ger dem, naturligt. Fisken är fiskat i ett strikt övervakat eko-fiskeområde där kvoterna är noga uträknade och inte får överskridas. Detta är en premiumprodukt där innehållet talar för sig själv.

  • Viltfångad laxolja från Eko-fiske
  • Kvalitets fisk= Sockeye salmon oil
  • Full spectrum Omega- 3,5,6,7,9
  • Naturliga antoxidanter så som Astaxantin

HÄLSOPÅSTÅENDEN ENLIGT EFSA*:

Godkända hälsopåståenden:

  • DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion.
  • DHA bidrar till att bibehålla normal synförmåga.

* EFSA´s hälsopåståenden är grundat på erkända vetenskapliga studier som underlag.

DOSERING: 1-2 softgels dagligen i samband med måltid. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

STORLEKAR: 120 softgels

ARTIKELNUMMER: 15220 (UPC-1110)

EAN KOD: 120´s (033984011106)

KONSUMENTKONTAKT: sweden@solgarnordic.com

INGA SPÅR AV: Socker, salt och stärkelse

TAGGAR:  Antioxidant,DHA,omega 3,omega 5,omega 6,omega 7,omega 9

Om du är gravid, ammar, tar någon medicin eller har en medicinsk åkomma, kontakta din läkare innan du tar något kosttillskott. Förvara utom räckhåll för barn. Använd inte om korken saknas, flaskan/burken är trasig eller skadade på något sätt. Förvara i kylskåp efter öppnandet.