Berätta om din träning

Jag gillar definitivt rutin och jag tycker om att experimentera med vad som fungerara för min kropp och vad som inte gör det. Som idrottsman vill du alltid gå ut och känna att du är lite bättre än du varit förut; jaga nya tider, jaga nya placeringar. Jag tycker att det är ett självklart mentalt mål med min träning, att jag alltid ska försöka bli bättre och vara det bästa jag kan vara.

Varför är vitaminer och kosttillskott viktiga för dig?

En sprinter-händelse kan komma ner till hundrasedel av en sekund där någon vinner eller förlorar, det handlar alltid om att gå den extra milen och ta det extra steget. För mig, med vitaminer, har jag märkt att min prestation har förbättrats. Jag måste alltid titta på det långsiktiga målet och små saker, som att ta ett näringstillskott tillsammans med frukost och hur det kan göra så stor skillnad.

Varför Solgar?

Min tränare rekommenderar alla kosttillskott som min grupp och jag tar. Han har personligen funnit att varumärket Solgar har stor variation vad gäller vad vi behöver och det viktigaste, att vi vet vad som finns i dem. Vi vet att Solgars produkter analyseras och testas för idrottare som oss själva.

I also know that my competitors are going to be training just as hard, but I’m looking after my body internally which is why I take Solgar vitamins and minerals, to make sure that internally I’m stronger and I have a competitive edge in comparison to someone who doesn’t take vitamins.

Jag vet också att mina konkurrenter kommer att träna lika hårt som mig, medan jag letar efter min kropps signaler och därför tar Solgar vitaminer och mineraler, för att se till att jag är starkare kroppsligt och då har en konkurrensfördel i jämförelse med någon som inte tar vitaminer.

Vilka av Solgars produkter äter du?

Jag äter Solgars Magnesium före sängående och jag tar dagligen Solgars Skin, Nails & Hair för att bibehålla ett bra utseende. När jag går från sprinter banan tycker jag att det är viktigt att mitt hår och naglar ser bra ut och min hud är livlig och klar.

Made using naturally sourced ingredients and innovating since 1947, Solgar is your perfect supplement to good health – 98% of Solgar consumers recommend the brand*

Gjord med hjälp av naturligt framställda ingredienser och innovativ sedan 1947-Solgar är ett perfekt komplement till god hälsa – 98% av Solgar-konsumenter rekommenderar varumärket *

*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.